Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    69

    Asus z77-v deluxe wifi issue

    i recently bought a asus z77-v deluxe and everything seems to work. just that when i try to establish my com as the wifi hot spot. it seems to

    1) stops my internet connection
    2) broadcasts the ssid, but my ipad 2 and my iphone both can't connect
    3) after when I disable the wifi-go hotspot function, my normal internet connection n my wireless connection resumes.
    4) the wireless module itself shld be fine cause i tried connecting it to the internet.
    5) i have tried installing the latest drivers, but have come up short as of now

    my qn is:
    - is it my issue with the software of hardware?
    - or is it the wifi-go module spoilt?
    - where do i seek assistance?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    69
    issue resolved!

Similar Threads

  1. Asus P5K3 Deluxe/WiFi-AP
    By Robbie Ride in forum Hardware Depot
    Replies: 0
    Last Post: Jan 14th, 08, 09:45 PM
  2. WTS Asus P5B Deluxe/WiFi-AP
    By zechraffie in forum Singapore Marketplace / Garage Sales
    Replies: 34
    Last Post: Sep 3rd, 07, 03:37 PM
  3. Asus P4C800-E Deluxe Ram issue
    By RenesisX in forum Troubleshooting Zone/Technical Enquiries
    Replies: 8
    Last Post: Apr 7th, 07, 11:52 PM
  4. FS: Asus P5B Deluxe With WiFi
    By htkm1 in forum Singapore Marketplace / Garage Sales
    Replies: 9
    Last Post: Feb 25th, 07, 07:25 PM
  5. Asus P5B Deluxe Wifi
    By Perfecto in forum Hardware Depot
    Replies: 3
    Last Post: Sep 10th, 06, 06:43 PM